Eenvoudig en veilig bestellen

Snel en eenvoudig winkelen in de beveiligde shop

In het geval je een artikel wilt bestellen selecteer je de gewenste maat en het aantal wat je wilt bestellen. Klik vervolgens op de button; "Bestellen". Je bevindt je dan in de one-page-checkout waarbij je jouw gegevens en verzendadres eenvoudig en overzichtelijk kunt invullen. De pagina geeft je ook een overzicht van de artikelen die op dat moment al in je winkelmandje zitten. Hier kun je indien gewenst ook het aantal aanpassen of artikelen verwijderen. Vergeet niet onderaan de algemene voorwaarden te accepteren! Als je wilt afrekenen klik je op de button; "Bevestig bestelling" en je wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van MultiSafepay. Hier kun je de gewenste betaalmethode kiezen en de bestelling afronden. De aankoop is nu gedaan.... Snel, efficiënt en gegarandeerd veilig!

 multisafepay tjoelup 

Betaalmethoden

iDEAL

Een betaling via iDEAL is hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank.
Het werkt dus precies zoals je gewend bent:

  1. Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij je je online betalingen regelt.
  2. Je komt nu in het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank terecht. De gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
  3. Na goedkeuring van de betaling ontvang je indien gewenst een bevestiging van je bank en een bevestiging van Tjoelup.

Bankoverboeking / Bankoverschrijving

Met een bankoverboeking/overschrijving kun je het bedrag zelf overboeken via o.a. een overschrijving of internetbankieren. De verwerking van een bankoverboeking duurt ongeveer 3-4 werkdagen (afhankelijk van bank). Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven ontvang je een definitieve bestelbevestiging via e-mail en zal de bestelling diezelfde dag nog in behandeling worden genomen.

Betalen met CreditCard en Maestro

Op de betaalpagina kies je het type CreditCard of Bankkaart waarmee je wilt afrekenen. Vervolgens vul je het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel "cvc-code" genoemd en staat op de achterkant van je CreditCard. De betaling wordt pas aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven.

PayPal

Wanneer je voor PayPal kiest word je doorgestuurd naar de website van PayPal om de bestelling af te ronden. PayPal beschermt je creditcardgegevens en maakt je financiële informatie nooit bekend aan ons. 

MisterCash

Belgische klanten kunnen gebruikmaken van betaling via MisterCash. Betalingen worden eenvoudig en snel verwerkt via MultiSafePay. 

ING Home'pay

Belgische klanten kunnen met Home'Pay eenvoudig online aankopen betalen via de beveiligde verbinding van Home'Bank. De betaling kan enkele dagen duren waardoor dit vertraging kan opleveren

Belfius

Belgische klanten kunnen gebruikmaken van betaling via Belfius met hun smartphone of kaartlezer. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten

KBC/CBC

Belgische klanten kunnen kiezen voor betaling met KBC/CBC. Na het selecteren van je bank kom je in de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Bevestig de betaling met een kaartlezer of via de app.