Over Tjoelup

Tjoelup is een geregistreerd handelsmerk van Nollable Co. International
Opgericht in 2001, Marlborough, Wiltshire, Verenigd Koninkrijk.
Ontwikkeling & Design:  Anneke van Herpen / Jörg Heuer

De filosofie van Tjoelup is om met kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte, verzorgende
klompen een breed, variërend en onderscheidend assortiment, modieuze ontwerpen en
met vrolijke kleuren iets totaal anders te bieden voor medisch, verplegend, verzorgend en
facilitair personeel. Daarnaast maakt Tjoelup gebruik van natuurlijke en duurzame materialen.


2004

Tjoelup verhuist vanuit Marlborough naar het pittoreske Oisterwijk, Nederland. Hier bevindt zich het hoofdkantoor en atelier. Tot op de dag van vandaag worden hier steeds weer nieuwe ontwerpen geboren. Aanvankelijk gestart met het ontwerpen en verkopen van hippe kinder -en dames klompen waarbij de focus vooral gericht was op het schoenen -en mode segment.

2009

Tjoelup legt de algehele focus op modieuze en elegante gezondheidsklompen voor de Medische, Tandheelkundige en Wellness branche. Door de verrassende interesse van een breed scala aan zorgverleners rolde de eerste handgemaakte klompen al binnen een half jaar uit de fabriek. Tot op de dag van vandaag groeit Tjoelup op levendige wijze, mede vanwege deze hippe, onderscheidende en comfortabele collecties. Missie hierbij is om het meest prestigieuze en cultureel onderscheidend medische klompenlabel te zijn. Tjoelup wordt binnen het retail -en e-commerce segment als ook in een B-to-B-omgeving aangeboden.

2015

Het gehele assortiment wordt in exclusieve samenwerking met Duovita B.V. vanuit Middelburg nationaal en internationaal gedistribueerd. Inmiddels wordt de gehele Tjoelup collectie via een dertigtal webshops in meer dan 10 landen aangeboden.

2016

De nieuwe website is live waardoor het nu ook mogelijk is om vanaf een tablet of smartphone onze collectie te bekijken en te bestellen. Tevens introduceren wij weer nieuwe modellen dit jaar, zodat de collectie jong en vernieuwend blijft.