Passen & Collectiviteit

Passen & Kopen

Mocht je de klompen liever eerst willen zien of passen, maak dan even een afspraak om langs te komen in onze showroom. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)118 853852 of info@tjoelup.nl. Betaling uitsluitend á contant.

Pasafspraak op locatie

Soms willen onze klanten collectief passen en kopen. Ook artsen, specialisten en directeuren benaderen ons weleens om hun assistenten, verpleegkundigen en overig personeel in het zonnetje te zetten. Het Tjoelup-promotieteam staat altijd voor jullie klaar! Wij maken dus ook pas- en koopafspraken op afdelingen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en klinieken. Op deze manier kunnen jij en je collega's het gehele assortiment medische klompen passen en kopen. Voorwaarden; Minimale afname 10 paar. Let wel! Bij afname van méér dan 10 paar wordt ook een interessant bedrag (collectiviteitskorting) in mindering gebracht. Heb je interesse? Stuur even een e-mail naar: info@tjoelup.com.

Pasadres worden?

Om onze klanten nog meer service te kunnen bieden zijn we op zoek naar pasadressen in alle provincies van Nederland en België. Heb je een gevestigde winkel en wil je nog meer bezoekers naar je winkel krijgen dan is dit een unieke kans. Voor meer info en voorwaarden kun je contact opnemen via deze link: aanmelding pasadres.

Zakelijke bestellingen

Zorginstellingen en bedrijven kunnen wij op factuur leveren. Een zakelijke bestelling kunt u doorgeven via email. Ook kunt u een purchase order naar ons toe sturen.