Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren! Mocht om welke reden dan ook uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze eenvoudig ruilen of retourneren.

Indien u een product retour wilt sturen, verzoeken we u om eerst een RMA (Return Material Authorization) nummer aan te vragen.

RMA-aanvraag
Alle garantie en retouren vereisen een RMA (Return Material Authorization) nummer.
U moet dit nummer aanvragen voordat u een product terugstuurt. Retouren zonder RMA kunnen wij niet verwerken en worden teruggestuurd op kosten van de afzender.

> Indien u een klanten account heeft bij Tjoelup, dan kunt u inloggen in uw eigen account en direct vanuit uw account een RMA aanvragen.

> Als u het product als gast (zonder account) hebt gekocht, dan kunt u een RMA aanvragen door op onderstaande link te klikken:

Retour Aanvraag Gast

 

Voorwaarden

Een retour dient u vooraf aan te melden. De artikelen die u wilt ruilen en/of retourneren dienen 14 dagen na aankoop/besteldatum bij onze afdeling Customer Services binnen te zijn. Artikelen die niet binnen de gestelde termijn bij ons binnen zijn worden niet door ons geaccepteerd. Let u op bij het terugsturen van artikelen. U kunt niet volstaan met het dichtplakken van de schoenendoos! U dient het pakket te voorzien van een stevig verpakkingsmateriaal waardoor de schoenendoos onbeschadigd en onbeschreven bij onze afdeling Customer Services binnenkomt. Artikelen moeten dus in oorspronkelijke staat en in originele schoenendoos worden geretourneerd. Mocht de schoenendoos toch onverpakt en beschadigd worden teruggestuurd wordt tien euro in rekening gebracht. De kosten van het retourneren zijn voor rekening klant.

De artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel/de artikelen:

  1. gedragen is/zijn,
  2. u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen,
  3. de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet zijn opgevolgd.